Pravila privatnosti

Ova izjava o povjerljivosti pružit će Vam više informacija o podatcima koje dobivam putem mojih web stranica te kako ih dalje koristim, održavam i štitim. Ova Pravila privatnosti odnosi se na sve na web stranici obrt PIXI, www.pixi.hr.

Podatci koje prikupljamo

Putem web stranice www.pixi.hr prikupljam osobne podatke koji mi trebaju za izradu personalizirane slikovnice. Ti podatci su: ime i prezime djeteta, ime roditelja, mjesto u kojem žive, bolnica u kojoj je dijete rođeno, živi li u stanu ili u kući, imena članova rodbine koji su prvi vidjeli novorođenče, datum, sat i minuta rođenja, težina (g) i duljina pri porodu (cm) te boja kose i očiju djeteta.

U narudžbi je potrebno dati sljedeće podatke o platitelju: ime i prezime, adresu, mjesto i poštanski broj, broj telefona, e-mail. Ako je narudžbu potrebno poslati na drugu adresu, potrebno je napisati i tu adresu. Na kraju narudžbe nudi se mogućnost da se prijavite na newsletter.

U tom slučaju slat ću Vam obavijesti o popustima, promocijama i novim proizvodima. Prijava na newsletter nije uvjetovana kupovinom na web stranici pixi.hr. Također, u bilo kojem trenutku možete otkazati prijavu na newsletter jednostavno slanjem e-mail poruke o otkazivanju newsletter prijave na pixi.uspomene@gmail.com. Osim toga, u newsletteru uvijek možete koristiti vezu za otkazivanje.

Osim toga, na web stranici postoji i kontakt obrazac putem kojeg se prikupljaju samo nužni (osnovni) podatci. Osobni podatci koji se prikupljaju u tom kontaktnom obrascu su: ime i prezime, broj telefona i e-mail. Prikupljene podatke koristimo isključivo kako bih Vam mogla odgovoriti na vaše upite. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi. Podatke iz kontakt obrasca ne koristim u marketinške svrhe.

Čuvanje i pohrana informacija

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za odgovor na Vaš upit te će nakon toga biti izbrisani.

Osobne podatke iz kontakt forme ne pohranjujemo i brišemo ih odmah nakon odgovora.

Slobodni ste uvijek i bez naknade zahtijevati informacije o Vašim osobnim podatcima koje smo pohranili te zatražiti informacije o tome koje Vaše podatke imamo kao i izmjenu i/ili brisanje Vaših podataka na e-mail pixi.uspomene@gmail.com.

Također ste slobodni zahtijevati i ispravak ili brisanje bilo kojeg netočnog podatka na isti način kao i kontaktirati me u slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezano uz ova pravila privatnosti.